Η εταιρία

Η εταιρία νυφικών Fabiola και βαπτιστικών Pupo Mio δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο τομέα από το 1997.

 

Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι ο άψογος επαγγελματισμός που διαθέτει προκειμένου να επιτευχθεί μια τελετή γάμου ή βάπτισης όπως επίσης και η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που ίδια δημιουργεί αρμονικά προσαρμοσμένα στο προσωπικό στυλ του κάθε πελάτη.

 

Διαθέτοντας υψηλής αισθητικής σχεδιαστές αλλά και κατάλληλο εξοπλισμό έχει τη δυνατότητα χονδρικής αλλά και λιανικής πώλησης.

 

Η χονδρική πώληση εστιάζεται στο χώρο της βιοτεχνίας και αφορά σε βαπτιστικά είδη για κορίτσια και αγόρια όπως επίσης και σε ιδιαίτερα νυφικά τα οποία ξεχωρίζουν για την άριστη σχεδίασή τους και το καλαίσθητο στυλ τους.

Τα υφάσματα είναι άριστης ποιότητας επιλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε σε συνδυασμό με την προσεγμένη ραφή τους, να δίνουν ένα εξαιρετικό και μοναδικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζοντας και τον πιο δύσκολο πελάτη.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα όταν αυτό απαιτηθεί.

 

Για τους προσωπικούς πελάτες μας, η εταιρεία διαθέτει ένα ζεστό και φιλόξενο ατελιέ πλαισιωμένο με όμορφες αποχρώσεις χρωμάτων το οποίο φιλοξενεί μια μοναδική συλλογή από κομψά νυφικά μέσα από τα οποία ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την αγορά ή την ενοικίαση αυτού που, με την παρέμβαση φυσικά των ειδικών σχεδιαστών μας, μπορεί να ανταποκρίνεται στο δικό του προσωπικό στυλ και άποψη δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Επίσης στο συγκεκριμένο χώρο μπορεί κάποιος να συναντήσει μια μεγάλη ποικιλία από βαφτιστικά ρούχα τα οποία ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο σχεδιασμό τους αλλά και τη μοναδικότητα τους.   

 

Ως τελευταία πινελιά στον καμβά μιας τελετής βάφτισης ή γάμου αποτελούν και τα διάφορα αξεσουάρ που παρέχει η εταιρεία  Νυφικά Fabiola - βαπτιστικά Pupo Mio τα οποία ολοκληρώνουν το καλαίσθητο αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη

 

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη σαν έναν δικό μας άνθρωπο. Έτσι είμαστε κάθε ώρα και στιγμή στη διάθεσή του με υπομονή και επιμονή προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί το νυφικό της φαντασίας κάθε μέλλουσας νύφης συμβάλλοντας έτσι με το δικό μας τρόπο σε ένα λαμπερό ξεκίνημα ζωής. 

 
« επιστροφή
SOCIAL NETWORK
CONTACT INFORMATION
Μαυσώλου 158 | Νέα Αλικαρνασσό
Ηράκλειο | Κρήτη
Τηλ.: (+30) 2810 240448
κιν:6985838572
e-mail: info@fabiola.gr
Site by BizOnline  |   incom cms  |   web promotion